Code3_logo 5,5bCode-3 fou una empresa dedicada a les noves tecnologies en dos àrees diferenciades: l’àrea tecnològica i l’àrea pedagògica. Code-3 participava en projectes tecnològics i formatius utilitzant eficientment la tecnologia necessària en benefici dels projectes i metodologies dels nostres clients. Actualment ja no és una Societat Limitada.

Àrea tecnològica: Es posava al servei de les empreses la tecnologia que millor s’adaptava a les necessitats dels clients. La tecnologia no només com a fi sinó com a mitjà per aconseguir millorar la qualitat del servei. S’oferien consultories tecnològiques per detectar els principals punts de millora i les seves possibles solucions fins a la execució, per exemple, de plans de Communty Management.

Área Pedagógica: L’àrea pedagógica disposava d’una doble vessant:

  • Gestió de la formació: Anàlisi de necessitats, planificació, execució i avaluació de plans i accions formatives, gestió de plataformes e-learning, gestió i realització de tutories on-line.
  • Creació de continguts formatius: Disseny i realització de continguts educatius en modalitat presencial i/o e-learning adaptant-nos a les eines i metodologies del client.

Main_cat

Informàtica i Comunicacions